Vloer laten leggen

U wil een vloer laten leggen, maar waar vindt u tegenwoordig nog goede vloerders? Limburg is groot maar de echte vakmensen om uw vloer te laten leggen zijn dun gezaaid.

Dajoka hoort bij de algemene bouwonderneming Verboven-Reynders, waar een vloerder nog zijn stiel kent en een sterke werkethiek heeft. Hun vloerders kunnen ook instaan voor de renovatie van gebouwen, pleisterwerken en de plaatsing van tegels op alle oppervlakten.

3 dingen die u van onze vloerders mag verwachten

Onze vloerders verzorgen de vloerbedekking voor particulieren en bedrijven. Ze leggen de ondergrond waterpas, plannen het leggen van de vloer en voeren het werk tot in de puntjes uit.

  • Flexibiliteit. Ons team vloerders past zich aan aan uw schema of planning. We beschikken over een eigen plaatsingsdienst, waarbij de werfleider streng toeziet op de vloerders.
  • Kwaliteit. Onze vloerders werken enkel met eerste klasse (I) tegels, die sterker zijn en dus minder snel barsten of verslijten. Daarnaast hebben we een verzekeringspolis tegen het loskomen van uw tegels.
  • Waar voor uw geld. Onze prijzen zijn ongeëvenaard, gezien de superieure kwaliteit van onze service. Onze vloerders werken door, en rekenen enkel de nodige uren aan.

Onze vloerders staan in voor alle vloerwerken in uw woningen of bedrijf. Ze kunnen daarnaast ook pleisteren, of andere werken uitvoeren in uw woning. Restauratie of nieuwbouw – het kan allemaal.

Bekwame vloerders inhuren?

Vloerder Limburg? Dajoka maakt kunstwerken van uw vloeren! Van klassiek tot modern, van sober tot rijkelijk bekleed. Bezoek onze prachtige toonzaal om een idee te krijgen van ons uitgebreide assortiment vloertegels van de beste fabrikanten.

Onze vriendelijke assistenten staan u desgewenst vrijblijvend bij in uw zoektocht naar de perfecte tegels voor uw vloeren. U selecteert, en onze vloerders komen ze plaatsen wanneer u wil.