Terrastegels

Terrastegels

Terrastegels kan je indelen in 3 productgroepen

Terrastegels in Keramiek

Terrastegels in Natuursteen

Terrastegels in Betonsteen

Ben je geïnteresseerd in onze terrastegels?

Terrastegels in Keramiek

Keramische tegels zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Door de lage porositeit, meestal minder dan 0,5%, hebben vuil en vlekken weinig kans om zich vast te hechten of in de tegel te dringen. Het tegeloppervlak is beschikbaar in verschillende antislip klassen en diverse kleuren en formaten. Keramische tegels kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst, handig als je je terras en je interieur in deze kleur wil afwerken. Let er wel op dat men voldoende helling inbouwt in de betegeling van je terras zodat het water makkelijk kan afvloeien.

Terrastegels in Natuursteen

Natuursteen is een natuurlijk product en dit zorgt voor een charme die de andere producten niet hebben. Natuursteen is poreus en dus waterdoorlatend en vlekgevoelig, maar heeft als voordeel dat vlekken uit zichzelf weer verdwijnen na een tijd.

Het is een natuurproduct, heeft oneffenheden en natuurlijke kleurnuances waardoor tijdelijke vlekken niet storend zijn. Dit is de charme en het onderhoudsvriendelijke van natuursteen. Er zijn verschillende natuurlijke gesteentes, maar de meeste zijn vorstbestendig en zeer hard.

Het oppervlak is op verschillende manieren te bewerken waardoor het uitzicht, maar ook de kras- en vlekbestendigheid kan bepaald worden. Bespreek de specifieke productkenmerken met een vakman.

Kies voor natuursteen als je een tegel wilt die leeft en de meest natuurlijke uitstraling heeft.
 

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wens je meer informatie over onze tegels? Contacteer ons en wij helpen je zo snel mogelijk verder!