Verboven Reynders

Verboven Reynders

Over Verboven Reynders

Meer dan 45 jaar ervaring

Wie dajoka zegt, zegt Verboven-Reynders en omgekeerd. Logisch want ze hebben beide dezelfde eigenaar. Verboven-Reynders werd opgericht in 1977 en is met meer dan 45 jaar ervaring een echte referentie in tegelwerken en renovatieprojecten.

​​​​​​​We voeren alle tegelwerken en renovatieprojecten uit met de nodige zorg. Bestel je tegels bij Dajoka? Dan komt Verboven-Reynders ze plaatsen. Een goed geoliede machine.

​​​​​​​We geven graag advies op maat en bespreken alle aspecten van de uitvoering met de klant. Daarnaast zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Onze kernwaarden

Goede en snelle service

Vakmanschap met oog voor kwaliteit

Sterke prijs- kwaliteitsverhouding

Tegelwerken

In elk project zoeken we een afwerking op jouw maat en volgens het budget dat je voor ogen had. Alle activiteiten die betrekking hebben bij tegelwerken kunnen wij jou aanbieden.


​​​​​​​

Vloerwerken

Om het plaatje compleet te maken zorgen wij ook, samen met onze vakbekwame collega’s voor het leveren en plaatsen van je laminaat en parket. Volledig naar jouw wensen en behoeften.


​​​​​​​

Renovatie

We verzorgen je renovatieproject van A tot Z met metselwerken, chapewerken, pleisterwerken van lichte wanden en plafonds, elektriciteit, verwarming, sanitair en ventilatie (HVAC) en schilderwerken. Daarnaast staan wij ook in voor de na-isolatie van buitengevels en steenstrips.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Wens je meer informatie over onze tegels? Contacteer ons en wij helpen je zo snel mogelijk verder!